Lodsen Novice
28. november 2020 - 13:59 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Jeg mangler SMB2

Jeg kan ikke får adgang til min NAS - og under Windows funktioner har jeg ikke mulighed for at vælge noget SMB. Hvordan kan jeg så få adgang?
Jeg kan vælge Platform til virtuel maskine og det næste jeg kan vælge er Telnet-klient - der findes ikke noget mellem disse 2 valgmuligheder, altså kan jeg ikke vælge SMB.
klaudi Professor
28. november 2020 - 16:00 #1
Lodsen Novice
28. november 2020 - 18:19 #2
Desværre - hjalp det ikke - jeg er med så langt som jeg i powershell har fået true på SMB2 - men jeg kan stadig ikke vælge noget i Windows features mellem P og T - altså ikke noget som starter med S.
klaudi Professor
28. november 2020 - 19:04 #3
Kig efter noget med "Understøttelse af SMB" i Kontrolpanel > Fjern et program > Slå windows funktioner til eller fra.
poko1 Ekspert
28. november 2020 - 20:39 #4
Se efter om SMB Direct er aktiveret
Kontrolpanel\Alle elementer i Kontrolpanel\Programmer og funktioner
https://ibb.co/vwhcG73
Lodsen Novice
29. november 2020 - 11:48 #5
Klaudi - du er min helt - 1000 tak.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hammeren er faldet efter flere måneders forberedelse: IBM Danmark har nu sat stort antal medarbejdere på porten
IBM Danmark nu har nu endeligt effektueret masseafskedigelsesrunden, der blev sat i værk sidste år. Selskabet vil dog ikke oplyse, hvor mange ansatte der har modtaget en fyreseddel.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.