28. november 2020 - 18:48 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Edge pludselig blank

Jeg åbner Edge som en million gange før. Og med et er den bare blank. Som om jeg ikke har brugt den før. Alle mine favoritter er væk! :( Virkelig noget møg!!

En anden ændring er den nu ikke åbner med Bing men Google. Noget jeg da foretrækker og som jeg ikke har kunnet få den til. Men det er ikke mig der har pillet ved noget nu. Og når alle links er væk, er det ikke noget jeg glæder mig over...

Hvad sker der?
ink Ekspert
28. november 2020 - 19:51 #1
Har du forsøgt at importere browserdata, herunder favoritter?
28. november 2020 - 19:54 #2
Hvorfra?
ink Ekspert
28. november 2020 - 19:59 #3
EDGE, indstillinger, profiler, importer browserdata, vælg de forskellige muligheder (den ældre version af Edge) og favoritter og bogmærker.
28. november 2020 - 20:24 #4
Tak. Det virkede.
Dvs. er ikke helt de samme som før. Forstår jeg ikke. Men bedre end slet ingen.
28. november 2020 - 20:28 #5
Det lød vist negativt. Er glad for hjælpen!
Er nu fri for at skulle lægge hovedet i blød for at lave dem på ny. Ville også være nogen jeg aldrig var kommet i tanke om.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.