Boon Ja Hwang Novice
01. december 2020 - 05:11 Der er 2 kommentarer

Kan @yahoo.com e-mail konto opsættes til at ses på android tlf. skærm?

Hej,
kan det lade sig gøre, at opsætte en yahoo mail konto til at jeg får besked på tlf. ved ny post og at jeg kan også læse den på tlf. ?

Hvordan gør man det ?

mvh.
Slater Ekspert
01. december 2020 - 07:01 #1
Ja, Yahoo Mail tilbyder POP3 og IMAP som de fleste andre mailudbydere, hvilket betyder du kan sætte næsten enhver mail-app til at læse mails fra det. Der er oven i købet også en officiel Yahoo mail app.

Hvis du bare søger på "email" på Play Store er der en million apps. Jeg brugte engang en der hed K-9 Mail for længe siden, men den ser lidt forældet ud nu. Men der er som sagt tonsvis.

Så skal du bare sætte app'en op med dine Yahoo kontooplysninger, som står her:
https://uk.help.yahoo.com/kb/SLN4075.html (og så dit eget brugernavn og password)
Boon Ja Hwang Novice
03. januar 2021 - 04:40 #2
1000 tak. Men hvordan går jeg i gang når app er hentet ? hvor kan jeg gøre som der står i linket ? mvh
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Karnov rykker sine sidste servere i public cloud: "Vi gør det med åbne øjne, og er opmærksomme på ikke at bygge os for tæt på en enkel cloud"
Ledt an af CTO Jesper Kingo er Karnov Group i gang med en fuld overgang til en public cloud-baseret it-infrastruktur. "Vores Linux-servere bliver vi færdige med i det her kvartal, og derefter tager vi fat på vores traditionelle Windows-miljø. Det bliver på sigt en fuldstændig public cloud-baseret infrastruktur," siger Jesper Kingo.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.