Avatar billede knuldefar1942 Seniormester
02. december 2020 - 01:46 Der er 5 kommentarer

printer ip7250 my image garden

en nødvendig fil er blivet bedskadet beskadet softwære står i en hvid box  jeg har prøvet at  slette printer programet og lagt det ind på ny fra cd men det hjælp ikke det drejer sig om my image  garden hvad skal jeg gøre
Avatar billede poko1 Ekspert
02. december 2020 - 06:22 #1
Du har vel fjernet programmet fra  Kontrolpanel\Alle elementer i Kontrolpanel\Programmer og funktioner?
Ellers prøv at downloade en ny, fra Canon:

https://www.canon.dk/support/consumer_products/software/my-image-garden.html?os=windows 10 (64-bit)&language=dk,da,en
Avatar billede poko1 Ekspert
02. december 2020 - 06:22 #2
Kopier hele linket
Avatar billede knuldefar1942 Seniormester
02. december 2020 - 13:08 #3
jeg har fjernet alt i telføj fjern programer og lagt ind fra cd
Avatar billede knuldefar1942 Seniormester
02. december 2020 - 13:16 #4
jeg har fjenert alt i tilføj progamer og den meller fejl er der der kan gøres
Avatar billede knuldefar1942 Seniormester
01. marts 2021 - 23:49 #5
har prøvert som du skev men den men mæler stadig samme fejl
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.