ErikHg Ekspert
26. december 2020 - 19:48 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

USB-stiktype Samsung A10 og A20

Jeg har selv en Samsung A10 Galaxy. For ikke at skulle slide unødvendigt på USB micro-B stikket i telefonen har jeg anskaffet et USB-A til USB micro-B kabel med en lille magnetisk adapter.
Jeg har en kammerat der har en Samsung A20 Galaxy, men på denne er der ikke tale om et USB micro-B stik, så på denne kan adapteren i sagens natur ikke anvendes. Jeg synes at det mildt sagt virker noget forvirrende, at der er to forskellige stiktyper på to næsten ens modeller, og troede faktisk at dette hørte fortiden til.
Så er det jeg spørger om der er nogen her på eksperten der kan oplyse mig om det er mulig at skaffe et USB kabel med USB-A i den i den ene ende og en magnetisk adapter i den anden ende.
Jeg tror at det er kablet er der vist i linket der er det rigtige.

https://www.av-cables.dk/usb-c-3-1-til-usb-a-2-0/magnetisk-usb-c-kabel-fast-charge-2-4a-2-m-guld.html

På forhånd tak
ErikHg
Erik K Seniormester
26. december 2020 - 20:19 #1
Ja, det kabel ser ud til at have det du efterlyser med hensyn til stiktyper.

Så godt som alle nye Android-tlf har nu det nye ladestik USB-C og det mener jeg at A20 har. De fleste fabrikater/typer har haft det de seneste 2-3 år.
ErikHg Ekspert
26. december 2020 - 20:34 #2
Min egen Samsung (A10) har USB-micro B stik, så jeg gik som en selvfølge ud fra at det var det samme der gjaldt A20 modellen. Min A10´er købte jeg sidst i 2019 fra ny i Elgiganten (der handler i i øvrigt ikke mere)
Jeg takker for svaret 👍

Mvh.
ErikHg
Erik K Seniormester
26. december 2020 - 20:42 #3
Ja, A10 er nok en af de sidste, hvis ikke den sidste, fra Samsung, der ikke har USB-C
ErikHg Ekspert
26. december 2020 - 21:24 #4
Jeg havde i øvrigt en Samsung J5 før jeg fik A10´eren. Grunden til at jeg skiftede var netop pga. stikket var blevet slidt ved de mange gange den været sat til opladning. Der ligger mange billeder på den, men det er ikke ret ofte at jeg overfører billederne til min pc.
Erik K Seniormester
26. december 2020 - 21:56 #5
En af fordelene ved USB-C er, at man ikke så nemt får ødelagt stikket i tlf, fordi det er ligegyldigt, hvordan kablet vendes.
Ved tidligere USB typer skal stikket i kablet være vendt korrekt for at det kan sættes i tlf. og det kan gå ud over/slide mere på stikket, hvis man ikke er påpasselig med at få det vendt korrekt, men forsøger at sætte det i omvendt.
Specielt med micro kan det være svært at se, hvordan kablet skal vendes, hvis ikke der er tilstrækkeligt med lys.
kurt54 Ekspert
27. december 2020 - 00:18 #6
Ja av-cables er ikke heldige med teksten om at vende stikket rigtigt ved USB-C  -de gentager fejlen ved ligting stikket - som APPLE netop indførte med begrundelsen og det var ligegyldigt hvordan det vendte.
Men argumentionen  er OK ved USB micro stikket.

Så helt enig med Erik K
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.