Uvanga Ekspert
27. december 2020 - 21:15 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

POF-Plastic Optical Fiber

Jeg har søgt på nettet på POF  kabel og converter, men finder ikke rigtig de oplysninger jeg mangler. Der findes ganske vist et produkt der hedder POF Ethernet diy kit, men ikke hvor det kan købes. Det er produkt som det jeg søger, med alt incl. Hvis der er nogen har viden og eller erfaring med POF, hører jeg meget gerne om det.
fase Mester
27. december 2020 - 23:28 #1
Du skriver ikke, hvor langt kablet skal være, eller om det skal være færdig konfektioneret. Men prøv at søge hos www.av-cables.dk eller hos www.danbit.dk
ebea Ekspert
28. december 2020 - 08:44 #2
Uvanga Ekspert
28. december 2020 - 09:42 #3
Tak for begge svar.
Det er udstyr som det i #2 jeg søger. Her er også oplyst en forhandler, så det bliver dette jeg går videre med 👌
ebea Ekspert
28. december 2020 - 10:17 #4
#3 - Du er velkommen!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.