desist Mester
16. januar 2021 - 10:56 Der er 6 kommentarer

Hotmail

Hej
Er det muligt at gemme sine mails fra en Hotmail adresse til et lokalt drev?
kurt54 Ekspert
16. januar 2021 - 11:38 #1
Det er der mange mail apps der gør  -f.eks Thunderbird.

Men hvad er formålet - tilgå offline OK.
Backup er det ikke - synkronisering foretages når muligt  - kan dog forhindres.
desist Mester
16. januar 2021 - 11:52 #2
Formålet er, at hvis jeg af en eller anden grund ikke skulle kunne tilgå min mail. Så jeg har backup af alle mine mails.
Hvordan får jeg fx Thunderbird til at arbejde sammen med min Hotmail, når jeg logger på fra fx edge ?
ink Ekspert
16. januar 2021 - 14:35 #3
Hvis du ønsker at køre en mailklient (eksempelvis Thunderbird) som en POP3 konto og ikke som IMAP, så skal du slå POP3 til i indstillingerne på din Hotmail/Outlook konto. Se dette link, der også angiver indstillinger m.m.
https://support.microsoft.com/da-dk/office/pop-imap-og-smtp-indstillinger-for-outlook-com-d088b986-291d-42b8-9564-9c414e2aa040
ink Ekspert
16. januar 2021 - 14:37 #4
desist Mester
16. januar 2021 - 16:58 #5
Ok. Tak for det
Men kan man ikke “bare” kopiere eller eksportere mails ud på en ekstern disk?
ink Ekspert
16. januar 2021 - 17:15 #6
Når du kikker på en mail i en browser, ser du jo kun billedet af din mail, der ligger på serveren. Mailen skal derfor "downloades" til din pc, før den kan gemmes. Det gøres nok nemmest i eksempelvis Thunderbird. Jeg kan ikke se, at du umiddelbart fra Edge eller anden browser kan downloade direkte.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Thorsgaard efter pludselig fyring fra Conscia for en uge siden: "Jeg ser for mig, at jeg skal tilbage i en tilsvarende direktør-rolle"
Interview: Claus Thorsgaard er allerede nu klar til et nyt job i den danske it-branche, efter han i sidste uge pludselig blev fyret som koncernchef i Conscia.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.