aien89 Praktikant
17. januar 2021 - 08:21 Der er 1 kommentar

Digital platform elev-statusrapporter

Hej alle sammen.

De sidste 5 år er der udviklet mange digitale læringsplatforme til at dokumentere elevernes læring i folkeskolen. Jeg er selv lærer og afdelingsleder på en folkeskole, hvor vi har specialbørn. Ingen af de nuværende læringsplatforme opfylder vores krav til statusrapporter på eleverne, så jeg ville derfor spørge jer om muligheden for at købe noget software af nogen her i DK, som samtidig overholder GDPR-lovgivningen.

I bund og grund handler det om lærerlogin, elevlogin og forældrelogin.

Systemet bør bygges op omkring formularer, som man kan tilgå, genbesøge og oprette flere af på hver elev.
Tanken er så, at et par gange om året, kan man samle alle formularene på pågældende elev og genere en rapport i fx pdf, som kan sendes ud til forældrene.

Jeg har kigget på Office365-muligheder, men jeg synes ikke, at jeg kan finde noget, der 100 % opfylder kravene. Forms er nemlig en engangsformular, som man ikke kan genbesøge. Sharepoint har noget, der hedder “Lists”, men det er ikke helt så stabilt og nemt at komme til at slette ting og omstændigt at dele ud af systemet (til fx forældre).

Hvad tænker I sandsynligheden er for at kunne få nogen til at udvikle dette? og pris?

På forhånd tak.
Mvh. Nick.
supertekst Ekspert
09. februar 2021 - 10:59 #1
Har du fået løst dit problem?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency. An ever-increasing number of processes to be managed; vacancies that cannot be filled; rising compliance demands: these are just some of the reasons why already heavy workloads keep growing. However, digitalizing and automating operational business processes can help reduce these workloads considerably. And when repetitive manual tasks such as data entry are eliminated, employees are freed up to focus on more challenging tasks. This white paper will outline just which tasks can be automated in purchasing and accounts payable departments in SAP ERP environments, from issuing purchase requisitions to filing invoices in line with auditing standards. We will describe how daily operations in Purchasing and Accounting are changing, as well as the benefits that automation offers.