Michael Praktikant
23. januar 2021 - 11:54 Der er 7 kommentarer

Tilslutning af tvboks

Jeg har en unifi accecss point nano som er tilsluttet til stik i væggen - det er noget der er med i ejendommen. Jeg vil gerne tilslutte en tv-boks med kabel men der er ingen indgange til kabel.....hva gør jeg...?
claes57 Ekspert
23. januar 2021 - 12:13 #1
den er åbenbart udgået, men en brugt? https://www.ebay.com/p/108880691
Michael Praktikant
23. januar 2021 - 12:33 #2
Det er en Unifi ikke en Asus...Der er kun 1 indgang i den og den bliver brugt af kablet som kommer fra stik i væggen
claes57 Ekspert
23. januar 2021 - 13:07 #3
den, jeg linker til kobles til wifi, og så har du et lan-stik til tv-boks.

Du kan også købe noget i dk (så du undgår evt problemer med 110V strømforsyning) En wifi via power (de har også et lan-stik) - Den kan du opsætte tæt på tv (bare der er wifi dækning), og så har du lan der.
fx https://www.power.dk/computer-e-tablets/routere-og-netvaerk/netvaerksforlaengere/jensen-airlink-2200-wi-fi-forlaenger/p-220349/
kurt54 Ekspert
23. januar 2021 - 13:33 #4
Er det et almindeligt netværksstik du har i vægen ?  - kan en computer (eller TV-boks) tilsluttes direkte til det ?
I så fald skal du vel bare have en anden router -feks

https://www.power.dk/computer-e-tablets/routere-og-netvaerk/routere/tp-link-archer-c24-ac750-router-hvid/p-1063389/

kræver tv-boksen kabel eller kan den køre trådløst ?
claes57 Ekspert
23. januar 2021 - 13:45 #5
Som jeg læser det, så strømfødes deres wifi via husets kabel til de enkelte. Så det er næppe et helt almindeligt stik...
Michael Praktikant
23. januar 2021 - 14:03 #6
Det er et netvæksstik i væggen derfra kabel til forstærker - så enten en anden router, hva med en switch med Poe...? Kan ikke kører direkte fra væg til anden enhed
claes57 Ekspert
23. januar 2021 - 17:19 #7
Se lige på link i #3.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nordea flytter 267 it-stillinger til Indien: 125 danske it-ansatte mister jobbet
Nordea og Finansforbundet har nu indgået en endelig aftale om, hvor mange it-ansatte der bliver nedlagt i Danmark. Det samlede antal er dermed reduceret med 100 i forhold til det oprindelige oplæg.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.