Avatar billede jingle_jim Juniormester
08. februar 2021 - 11:32 Der er 2 kommentarer

Word math virker ikke på Macbook air

Hejsa
Min datter har fået en macbook air og skal bruge den her i 9. klasse, desværre så har hun store problemer med, at få word math til at virke. Jeg er klar over at anbefalingen er, at opdatere word package, men da den er styret af skolen, så er det ikke umiddelbart en mulighed.
Så er der nogen, som har nogle andre foreslag til hvad man kan gøre ?
Avatar billede ink Ekspert
08. februar 2021 - 15:42 #1
Hvis skolen har godkendt Mac som en brugbar computer, så er det vel egentlig skolens opgave at løse problemet. Formoder du har downloadet Office til Mac'en.
Jeg har ikke selv arbejdet med problemet, men en niece anvender det i Gymnasiet.
Da vi havde problemet, slettede vi den lokale version af officepakken, og downloadede igen fra skolens server. Installerede Word Math og så virkede det igen.
Avatar billede jingle_jim Juniormester
08. februar 2021 - 19:17 #2
Jeg tror ikke som sådan de har godkendt, men da skolen har valgt ikke at give den nye chromebook til 9 klasserne og i stedet givet dem til indskoling og mellemtrinet og samtidig stoppet support på den gamle model, så stod hun lidt med intet der virkede og så ville hun gerne have en mac.

Vi må se om det hjælper at slette og installere igen. Vi har ikke købt version selv, da de netop får det via skolen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.