illusion Praktikant
08. februar 2021 - 17:24 Der er 1 kommentar

Mister forbindelsen (Fibia)

Jeg har et problem.
Når jeg forsøger at bruge en server browser i et spil (CS:GO som et eksempel) så ryger min forbindelse efter lidt tid. Jeg aner ikke hvorfor, men det begyndt efter Waoo gik fra Eniig til Fibia i mit område.

Det eneste installatøren fra Fibia gjorde, var at resette fiber boxen og installere en ny router som skulle være identisk til vores gamle router. Men siden har jeg haft det her problem.

Min teori er at der er noget som forhindre vores router fra at pinge for mange servere på en gang. Men jeg ved ikke om det er tilfældet.

Håber nogen herinde kan hjælpe :)
illusion Praktikant
08. februar 2021 - 17:25 #1
(Hurtig tilføjelse)
Jeg får forbindelsen tilbage efter 2-3 minutter, men det er umuligt for mig at bruge server browsers i spil uden at jeg mister forbindelsen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.