Alice Praktikant
18. februar 2021 - 10:39 Der er 4 kommentarer

Webside låst m. hængelås

Mit prosonic tv (model 32LED5008SW-1) har efter "gendan fabriksindstillinger" en hængelås når jeg går på smarttv og f.eks vil logge ind på Viaplay eller tv2play.
Det har tidligere fungeret fint.
Hvordan fjerner jeg denne fastlåsning???
På forhånd tak
Alice
wjens Guru
18. februar 2021 - 16:29 #1
Har du genindtastet korrekt brugernavn/adgangskode, for de er blevet slettet ved gendannelsen?
Alice Praktikant
18. februar 2021 - 20:45 #2
Hvis du mener brugernavn/adgangskode til f. eks. Viaplay og den slags - så ja har prøvet det hele. Men log in knappen er ikke engang "aktiv". Vi tænker om tv'et kan have mistet en opdatering el. lign da vi har gendannet det og nulstillet det. Vi kan få kanaler frem via antennekabel og vi får det på nettet via WiFi, men hængelåsen kan vi ikke få op.
wjens Guru
19. februar 2021 - 14:55 #3
Og der er internet forbundet til TV'et (kabel eller kode til wifi)?
Ellers har jeg ikke andre bud.
Kender ikke det konkrete TV.
KHN Professor
20. februar 2021 - 12:23 #4
Efter gendannelse af fabriksindstillinger på den type modeller mener jeg det er 4 nuller man skal indtaste i både brugernavn og password.
Prøv det - men der er ingen garantier.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.