Avatar billede Cool Novice
19. februar 2021 - 16:47 Der er 1 kommentar

Billedkvalitet messenger

Min PC'er er en ASUS, hvor jeg bl.a. benytter Messenger på Facebook.

Ved videoopkald har billedet fra start af været ganske normalt skarpt på modtager, men mit lille hjørnebillede (altså af mig selv) er uskarpt eller rettere mega sløret.

Hvad kan jeg gøre for at optimere og således få begge billeder skarpe?

Jeg håber, at min valgte kategori er korrekt.
Avatar billede jakobdo Ekspert
19. februar 2021 - 20:36 #1
Det kan være vedkommende du taler med, har et 720/1080P kamera og dit indbyggede kamera er af dårligere kvalitet.
F.eks. har jeg et indbygget i en HP Elitebook, der kan jeg sagtens se mit billede er væsentligt ringere kvalitet, end mine kolleger der sidder på HD1080P webcams.
Så det er ikke sikkert du kan indstille det og få det bedre. Men hvis du fortælle model på din pc, kan vi måske finde ud af hvad kvalitet dit webcam er i.
Og ellers kan du jo altid købe en 720/1080P webcam som eksternt udstyr.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.