Ghommy Novice
03. marts 2021 - 16:42 Der er 4 kommentarer

Watt

Hvilke højttaler passer til ( i watt)
radio på 4x60 watt
På forhånd tak
milter Ekspert
03. marts 2021 - 19:47 #1
Som de skriver i et godt link, jeg har fundet: "Velkommen i junglen":

https://www.hifiklubben.dk/inspiration/stereohifi/hojtaleren-2-effekt-og-lydstyrke/

Det er umuligt at give dig noget fyldestgørende svar på dit spørgsmål. Selv en god højttaler, som er ratet til 200 watt, kan blive ødelagt af en forstærker med angivet effekt på 60 watt. Der er så mange faktorer, der spiller ind, f.eks. forstærkerens kvalitet og hvor meget du skruer op for bas og diskant.

Hvilken radio drejer det sig om?
Ghommy Novice
05. marts 2021 - 11:23 #2
Det er noget Kina radio
220661 Ekspert
05. marts 2021 - 19:11 #3
Uanset hvad man vælger af højttaler skal man aldrig skrue mere op end at lyden er ren. Det er den rettesnor jeg altid har gået ud fra. Så holder grejet normalt.
claes57 Ekspert
05. marts 2021 - 19:34 #4
fra kina, så gæt på, at effekt er beregnet med 2 ohm højtaler - og hvis du sætter 8 ohm højtaler på, så skal du starte med at dividere med 4 i effekt. Og hvis de så regner med en høj forvrængning, så skal du skrue yderligere ned. Så skru aldrig mere end fx 2/3  del op, og du er kørende med et sæt 20W højtalere.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.