riec Novice
31. marts 2021 - 18:45 Der er 5 kommentarer

Minicomputer

Jeg kører billedserier i SuperBrugsen, Rema1000 og Lokalcenteret, der hvor jeg bor. Jeg bruger PowerPoint. Til at styre monitorerne har jeg nogle klodsede, gamle computere, men er ved at undersøge markedet for minicomputere, der kan fæstnes bagpå monitorerne.

1. Har nogen erfaringer i dette?
Jeg har set på NV_1041 Lenovo Thinkcentre M92
og Minix Neo U1MINIX NEO U9-H - digital multimedie-modtager.
claes57 Ekspert
31. marts 2021 - 20:55 #1
Det er så også lidt til, hvad du vil. Lenovo er nok windows, mens minix er android.

Det kunne nok være optimalt (?), hvis du så kunne styre billeder hjemmefra. Så evt en android med sim-kort, så du kunne logge ind og sende nye billeder.
Nok lettest at finde software til windows, men hvis den kunne 'ringe hjem' en gang hver anden dag og blive opdateret?
olsensweb.dk Ekspert
31. marts 2021 - 21:02 #2
du kunne overveje at anvende en Raspberry Pi

https://raspberrypi.dk/
riec Novice
01. april 2021 - 00:04 #3
Tak skal I have.

Jeg har lige et par spørgsmål (jeg fylder 80 næste gang, og min hjerne er ikke, hvad den har været, selvom jeg følger med - sådan er livet)

1. Hvis jeg køber en minix android med sim-kort, skal der så ikke mere til at logge ind og skifte billedserierne? Jeg har en almindelig PCer med Windows 10. Jeg læser det, som om der også skal software til?

2. Hvis jeg køber en Lenovo til windows, skal der software til, kan jeg læse.

Jeg har hele tiden drømt om at kunne styre det hjemmefra, men har troet, det var umuligt.

3. Jeg har været inde og se på Rasberry Pi, det tror jeg overstiger, hvad jeg kan. Det ser ud til, jeg selv skal bygge et eller andet.
Rune1983 Guru
07. april 2021 - 11:49 #4
Har du overvejet
https://dakboard.com/site

Køb et par raspberry pi og sæt slide show af billeder op på det. Så kan du styre det hjemmefra.
riec Novice
07. april 2021 - 20:38 #5
Tak for rådet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.