Avatar billede ps76 Forsker
05. april 2021 - 12:51 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Vedhæftede filer mangler

Jeg har erfaret at det ofte hænder, når nogle sender mig mail med vedhæftede pdf filer, at de vedhæftede filer smpelthen mangler. Jeg ved det specielt er hos mig, problemet ligger, da de pgl. mails også sendes til andre, som bekræfter at de HAR modtaget vedhæftningerne.
Så "et eller andet" i mit mailprogram/server el. andet sorterer disse vedhæftninger fra...men hvad? Jeg bruger Mozilla Thunderbird og W10.
Avatar billede kurt54 Ekspert
05. april 2021 - 14:12 #1
Hvem er din mailudbyder - og hvor store er de vedhæftede filer. Er der flere i samme mail er den samlede størrelse interessant.  Måske har du lavere max-størrelse på mail.
Avatar billede ps76 Forsker
05. april 2021 - 15:04 #2
hm, jeg ved ikke hvilken limit jeg har. De vedhæftninger, jeg missede forleden var dog kun på i alt 1,3 mb så det burde vel ikke kunne være et problem. Og de blev faktisk tilsendt mig uden problemer fra en af de andre modtagere efterfølgende, uden problemer. Måske er det i virkeligheden hos afsender, problemet ligger - men kun når han sender til mig - hvad det så skulle skyldes?
Avatar billede ps76 Forsker
05. april 2021 - 17:07 #3
Nå, nu har jeg installeret Outlook også  - og der ser jeg sørme pgl. vedhæftede fil uden problemer. Så problemet ligger i min Thunderbird åbenbart. Jeg smider spørgsmålet over i TB gruppen i stedet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.