Avatar billede TTA Seniormester
12. april 2021 - 10:49 Der er 3 kommentarer

NemID nøgleapp virker ikke, mens der er aktive overlays

Denne fejl er jeg begyndt at få, når jeg vil bruge NemID-appen til at godkende anmodninger ifm. diverse login og godkendelser.

De "løsninger", jeg kan finde på nettet, duer ikke, da de funktioner, der henvises til, ikke findes på min telefon. Min telefon er en OnePlus 6T.

Hvor skal jeg starte henne?
Avatar billede claes57 Ekspert
12. april 2021 - 18:54 #1
er det kun, når du tilgår en side med login på tlf, og vil godkende nemid fra samme, eller er det også når du fra pc tilgår en side, og vil godkende fra tlf?
Avatar billede TTA Seniormester
12. april 2021 - 19:07 #2
Det er begge dele. Jeg har i mellemtiden fundet ud af at det skyldes at f eks Messenger er aktiv. Så problemet kan undgås, hvis alle andre "vinduer" på telefonen er lukket. Men det er ikke noget, jeg har haft problemer med før.
Avatar billede claes57 Ekspert
12. april 2021 - 19:28 #3
du må lege lidt med de rettigheder, som fx messenger har. Evt slå notationer fra på den når du tester - virker det ikke, så ret tilbage igen, og test en anden indstilling.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.