Avatar billede kfec Mester
12. april 2021 - 19:32 Der er 1 kommentar

PC Benchmark Hvor?

Nogen der ved hvordan man kan få fat i den her lille geniale app/program der er ingen der gør det så godt og hurtigt som PC Benchmark der tester det hele i en, tror det var standart på windows en gang, og man kunne få det på microsoft store, men de har fjernet det super gode lille program som ingen kan i dag tror det fylder 375kb under en mb, jeg har det selv på en af mine computere, men man kan ikke få adgang til det øv.....
det er sikkert noget sikkerhed knald siden de har fjernet det.
Avatar billede ErikHg Ekspert
12. april 2021 - 19:48 #1
Måske er der noget her du kan bruge::

https://www.makeuseof.com/tag/5-free-benchmark-programs/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.