Avatar billede TB1 Novice
15. april 2021 - 11:00 Der er 3 løsninger

Software til at finde samtlige vejnavne indenfor et afgrænset område

Hej,
Jeg leder efter et software/program/metode til at finde og eksportere til Excel samtlige vejnavne indenfor et afgrænset område ved at markere på et kort (F.eks. Google Maps).

Er det noget i har kendskab til at det findes?

På forhånd tak!
Avatar billede jakobdo Ekspert
15. april 2021 - 11:12 #1
Måske openstreetmaps ?
Avatar billede acore Ekspert
15. april 2021 - 13:57 #2
https://dawadownload.dataforsyningen.dk/adresser kan du downloade adresser i Danmark. Du kan downloade per kommune, region eller hele landet.

I de data er der også koordinater, så du kan udvælge de adresser, der ligger i et givet område.

Jeg har ikke prøvet at åbne alle adresser i Danmark i Excel, så det må komme an på en prøve, om det er håndterbart til dit formål.
Avatar billede acore Ekspert
15. april 2021 - 13:59 #3
Hvis du kan nøjes med "veje" og ikke vejnumre/adresser er datamængden på https://dawadownload.dataforsyningen.dk/vejnavne nok mere håndterbar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.