Avatar billede martin_moth Mester
13. juli 2021 - 13:01 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Outlook kalendervisning: Ønskes 5 dages arbejdsuge vist som default

Hej

Hver gang jeg i mit kalenderview i outlook markere en dato i månedsoversigten, skifter den aktuelle visning fra arbejdsuge (man-fre) til hele kalenderugen (man-søn).

Jeg ønsker, at kalenderen ALTID kun viser man-fre, og jeg så aktivt skal gøre noget for at få lør-søn med, i stedet for omvendt.

Har kikket lidt i Filer - Indstillinger -> Kalender, man kan ikke finde noget der hjælper der.

Eksempel på mit aktuelle layout i outlook (hugget fra en Microsoft support side): https://support.content.office.net/da-dk/media/dc4fb207-0bd7-4238-95dd-1ea330668fe2.png
Avatar billede martin_moth Mester
13. juli 2021 - 13:06 #1
Avatar billede martin_moth Mester
13. juli 2021 - 13:18 #2
Ahhh. Fandt knappen Skift Visning- Gem aktuel visning som en ny visning, der findes under kalenderviewet i outlook under "Vis"
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.