Avatar billede kim1a Ekspert
28. juli 2021 - 08:42

Nello automatisk åbning af hoveddør i etageejendom

Hej gruppe

Jeg har i flere år haft glæde af en Nello (.io) løsning. Det er kort fortalt en lille dims man koblede til sin dørtelefon og så kan man via app åbne hoveddøren selvom man ikke er hjemme. En genial løsning når man gerne vil udleje via Airbnb eller får leverancer når man ikke er hjemme.
Nello gik desværre konkurs for et par år siden, men deres løsning blev vidererevet. Nu er den død for mig - og derfor kiggede jeg på alternativer, og faldt over denne:
https://github.com/LFE89/nello_one_without_cloud

At man kunne drive det videre uden en cloud løsning. Desværre har jeg ingen forstand på programmering i dette sprog, så er der nogen af jer som vil kigge det igennem og overveje om det ville være dyrt at betale sig fra at skabe?

Der findes alternativer til Nello, blandt andet https://nuki.io/en/ som så vidt jeg kan se koster ca 1500 DKK, så hvis det vil koste mere at skabe løsningen til Nello er det nok ikke det værd.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Topdanmark forventer eksplosion i antal kundehenvendelser: Investerer massivt i teknologi til at løse udfordringen
Topdanmark står med et eksplosivt stigende antal kundehenvendelser i de kommende år, som en række nye teknologier skal afhjælpe. Der er dog ikke en konkret forretningscase for uprøvede teknologier, forklarer CTO Thomas Erichsen, som alligevel kaster massive investeringer efter nye værktøjer.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.