Avatar billede mohbar Praktikant
31. august 2021 - 10:03 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Tilføje ekstra harddisk i nyindkøbt stationær

Hej alle. Har lige købt denne herlighed : https://www.elgiganten.dk/product/gaming/gaming-pc/stationar-gaming-computer/lenovo-ideacentre-gaming-5-14iob6-gaming-computer-i5165121660s/308865#specifications

Jeg synes dog at 512 GB SSD er for lidt og vil gerne vide om nogen udfra specs på PCen kan sige noget om hvorvidt man kan udvide med en ekstra intern harddisk (har brug for mindst 1000 GB ekstra) Det er ligemeget om det er SSD eller HDD.

Jeg kunne selvfølgelig bruge en USB, men på den måde vil det jo være svært at starte spil og programmer direkte?
Avatar billede kulawig Mester
31. august 2021 - 10:35 #1
den indbyggede HDD er en m2 , der skulle gerne være stik til 4 SATA enheder, men hvorfor tager du ikke bare låget af og kigger efter ?
Avatar billede kurt54 Ekspert
31. august 2021 - 11:08 #2
Lenovo plejer at have udemærkede hardware manualer du kan downloade en fra

https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/desktops-and-all-in-ones/5-series/ideacentre-gaming-5-14iob6
Avatar billede AndersJytzler Praktikant
31. august 2021 - 14:13 #3
Ja det burde absolut ikke være noget problem. Tror endda selv du kan finde ud af det hvis du finder en guide på YouTube :-) F.eks. den her https://www.youtube.com/watch?v=-6eTFXMfc0o

Mvh. Anders Jytzler @ www.ushi.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.