Avatar billede claus hermann Praktikant
18. april 2022 - 19:11 Der er 2 kommentarer

Mislykket forsøg på at sende (mp3)musikfiler til android smartphone vers. 9

Jeg har købt og downloadet en melodi fra festklaveret.dk. Den ligger i dag på min computer i form af 10 filer. Jeg har også haft dem på telefonen, men der er de ikke mere, enten som følge af oprydning eller fordi vi har haft en strømafbrydelse i distriktet for nylig.
Når jeg vil sende til telefonen vha. Bluetooth, får jeg enten en fejlmelding med ref. til kode 10, eller denne: "Bluetooth radio ikkke tilgængelig. Slå bluetooth -radio til og prøv igen."
Computeren figurerer på telefonen som tidligere tilsluttet , men i modsætning til de øvrige tidligere tilsluttede, bliver det ved forsøget, når jeg forsøger at  oprette forbindelse.
Jeg håber meget, at I kan hjælpe.
Mh claus hermann
Avatar billede madklub Guru
18. april 2022 - 19:34 #1
Du kan gå ind og fjerne telefonen på computeren, og tilføje den igen.
Avatar billede nopsen Ekspert
18. april 2022 - 20:34 #2
du gider ikke reagere på hverken løsningsforslag eller opfølgende spørgsmål, og heller ikke på opfordring om at gøre det.. ikke værd at spilde kræfter på.

https://www.computerworld.dk/eksperten/profil/238159
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester