Avatar billede az_og-1604 Novice
26. september 2022 - 17:00 Der er 1 kommentar

Kan ikke få adgang til min Messenger-profil

Hej eksperter:
Hjælp! Jeg kan ikke komme ind på min Messenger-profil hvor jeg har modtaget alle mine billeder fra dem jeg var på ferie med for nylig. På min Messenger-profil har der i lang tid optrådt en besked fra fb der sagde at min konto vil blive lukket pr. 1. oktober 2022 hvis jeg ikke oprettede en fb-profil. Det har jeg så gjort og efterfølgende deaktiveret den da jeg ikke ønsker fb. For en uge side begyndte min profil at køre ustabilt. Så jeg afstallerede Messenger-app'en og downloadede den igen. Men så kunne jeg ikke huske adgangskoden til den. Og nu kan jeg ikke få adgang til den. Men jeg kan godt søge den frem og skrive til min profil, men bare ikke fra den. Hvordan får jeg adgang til den igen. Hver gang jeg sletter app'en og downloader den igen og får tilsendt en adgangskode er det bare ikke til den profil hvor jeg har alle mine billeder liggende. Er der nogen herinde der kan hjælpe mig?

Mvh. Søren
Avatar billede kurt54 Ekspert
27. september 2022 - 08:03 #1
Har du prøvet at aktivere din Facebook konto ?

(Men ellers ser det ud til tingene virker efter hensigten.)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester