bedstemor Nybegynder
25. september 2001 - 18:11 Der er 8 kommentarer

Valg af bundkort

Vi har en CPU på ca. 200 mhz, hvad der jo ikke er ret meget, men da vi ikke er millionærer, kunne vi godt tænke os et 3D-videokort, og en udvidelse af RAM til f.eks 128 MB. Det nuværende er 64 MB. Mit spørgsmål lyder:
Kan det overhovedet betale sig at opgradere, når CPU\'en kun er på 200 mhz?...og kan CPU\'en udnytte det ordentligt?
Hilsen Bedstemor
jdaugaard Nybegynder
25. september 2001 - 18:13 #1
Nej og nej!
Hvis du fx vil købe et nogenlunde grafikkort (fx GF2 MX) vil din cpu alligevel være en kæmpe flaskehals!
Mere ram er jo altid godt, men det må stadig være cpu\'en der er flaskehals :-)
james_t_dk Juniormester
25. september 2001 - 18:15 #2
Min mening nej, hvis du opdatere ram, grafik kort og harddisk så kan du vel lige så godt købe ny processor, motherboard og kabinet.

Det får du også mere hastighed ud af. Du vil alligevel ikke kunne spille de nye spil på den gamle processor......
Peter Praktikant
25. september 2001 - 18:16 #3
dit spørgsmål hedder valg af bundkort, har du et bundkort til cpu\'en? Hvis du har det, så kan du jo købe 128 mb ram meget billigt (ca 160-170kr) så du har 192 mb. Med hensyn til grafikkort kan det ikke svare sig at købe et voldsomt 3d kort, det er din cpu for langsom til. Men du kan få et billigt, så hvis dit behov ikke er så stort og pengene ligeså, så kan du opgradere, men det er nok ikke mange nye spil du vil kunne spille selvom du køber et nyt grafikkort og ekstra ram.
Peter Praktikant
25. september 2001 - 18:17 #4
jdaugaard > hvis det er en kæmpe flaskehals er det så et problem, der kan vel komme mere igennem en stor flaskehals frem for en lille. he he.
jdaugaard Nybegynder
25. september 2001 - 18:25 #5
He he... ja sådan kan det jo også forstås, men jeg tror I ved hvad jeg mener :-)
.sorcerer. Nybegynder
25. september 2001 - 18:26 #6
prøv at se på http://www.edbpriser.dk

her kan du find en del billige komponenter - - her kan bla købes mother board / Cpu - en 800 mz koster ihvertfald ikke over 5000 kr uden skærm...
Peter Praktikant
25. september 2001 - 18:30 #7
jeg forstod
skovenborg Nybegynder
25. september 2001 - 19:39 #8
CPU\'en er for langsom til de nyeste grafikkort, så enten køber du et nyt bunkort og ny procesessor ellers må du finde et ældre grafikkort (hvilket du for svært ved).
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Interview: ATP-medarbejdere har måttet droppe sommerferien og arbejde om natten, men nu er løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriemidler klar. "Lige nu har vi 300.000 i kø, og der er en ventetid på omkring to timer," siger ATP-underdirektør Jesper Juel-Helwig. Bliv klogere på, hvordan ATP har skabt den nye løsning på tre måneder.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.