Ctrl+Alt+Delete ved login
Hej,jeg har et problem som jeg vil håbe der er nogen der kan hjælpe mig med.
Jeg arbejder med et novell netværk. Når jeg på en af klienterne med Windows 2000 installeret skal logge mig ind, kommer der før login boksen kommer, en besked om at jeg skal trykke Ctrl+Alt+Delete for at unlocke. Jeg ved at det kan lade sig gøre at slå det fra - jeg ved bare ikke hvordan!
Er der nogen der kan hjælpe?
