1) Tools -> Options -> Game configurations -> Configuration -> Edit -> Lav en der hedder CS
2) Tools -> Options -> Game configurations -> Configuration -> Game Data Files -> Søg på google.com efter halflife-cs_expert.fgd, det er den der skal bruges her. Resten af felterne burde være til at finde ud af at udfylde bortset fra RMF Directory hvor man bare kan bruge ens Dokumenter-mappe
3) Tools -> Options -> Game configurations -> Build Programs -> Configuration = CS -> Game executable og "Place compiled maps in this directory before running the game:" burde være til finde ud af. For at udfylde resten af felterne skal man også bruge ZHLT (
www.google.com ).