WS-FTP LE
Jeg bruger WS-FTP LE. Når jeg vil slette en mappe, så skal jeg først rydde indholdet af mappen før den kan slettes. Kan dette ikke slåes fra, da det er lidt irreterende, hvis der er en masse filer og en masse mapper inde i den mappe man vil slette. Har selv kigger lidt rundt under options, men har ikke lige kunnet finde nogetmvh Schefner | www.disneyzone.dk
