Netværk
Jeg har to computere. På den ene har jeg oprettet et netværksdrev via. netværkssteder -> Tilslut netværksdrev.Hver gang computeren starter skriver den: "Opretter forbindelse til [navn]" hvor [navn] er navnet på den anden computer i netværksdrevet.
Hvordan får jeg denne væk, så der ikke står det når jeg starter computeren?
