Avatar billede mogw Nybegynder
11. december 2002 - 20:45 Der er 9 kommentarer og
1 løsning

reconnect i W2k

Hvis jeg har tilsluttet 2 netværksdrev under w2k og ønsker at den ikke skal tilslutte dem igen før jeg skal bruge dem, hvordan gør jeg det? Jeg er træt af at hvis man ikke lige har startet den bærbare at den så søger efter den, for så at komme med en fejl

-Mogw
Avatar billede mogw Nybegynder
11. december 2002 - 20:45 #1
det er under opstart af maskinen jeg mener
Avatar billede venturer Nybegynder
12. december 2002 - 08:35 #2
Prøv at kigge i dine mappeindstillinger. Der er en funktion som hedder (på engelsk) "Automatically search for network folders and printers".

Hvis den er slået fra kan du stadig have mappet dit drev når du logger på, men det står som værende disconnected indtil du åbner det.
Avatar billede mogw Nybegynder
12. december 2002 - 09:54 #3
Det kan jeg ikke lige umiddelbart finde, går ud fra at mappeindstillinger er under stifinder. Kan du præcisere det lidt mere.

-Peter
Avatar billede Slettet bruger
12. december 2002 - 10:53 #4
Slet netværksdrevene og så opret dem igen. Under oprettelsen kan du sige at den skal oprette forbindelse til drevet hver gang windows startet (som standart gør den det) Det du skal gøre er jo så bare at fravælge det punkt.
Avatar billede mogw Nybegynder
12. december 2002 - 11:28 #5
hansen.dk

Jamen så husker den jo ikke at den har drevet, det jeg er ude efter er at den føsrt søge efter netværks-tilslutningen når jeg skal bruge den.

-Peter
Avatar billede venturer Nybegynder
12. december 2002 - 12:09 #6
Åbn "Denne Computer".
I menuen "Funktioner" er der et punkt som hedder Mappeindstillinger.
På fanebladet "Vis" skulle du kunne finde det punkt jeg snakker om.
Avatar billede Slettet bruger
12. december 2002 - 14:14 #7
Det bruger jeg. Så når jeg skal bruge mit netdriv så klikker jeg bare på det og så åbner det. Under opstarten prøver den ikke at connect.
Avatar billede mogw Nybegynder
12. december 2002 - 17:21 #8
venturer

Jeg har stadig ikke fundet den funktion du omtaler.

hansen.dk

Hvis jeg fravælger det punkt der hedder "tilslut igen ved login". Så husker den altså ikke noget. Og sætte jeg flueben, så kommer den med en fejlmeddelse når jeg starter op hvis den anden computer ikke er på netværket.

-Peter
Avatar billede kenp Novice
12. december 2002 - 20:37 #9
Mogw -> den funktion er der ikke i W2k som venturer omtaler, det er kun på XP. (og i win 98 og me)
Avatar billede mogw Nybegynder
15. december 2002 - 12:13 #10
Jeg har givet point til kenp, da han er den eneste som kommer med noget som jeg kan bruge, nemlig at denne funktion tilsyndeladende ikke eksistere under w2k.

-Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester