11. januar 2003 - 16:49Der er
7 kommentarer og 1 løsning
Administrator rettighed og Windows XP Update
Er ramlet ind i et lidt sært problem (som jeg ikke har haft før). Når jeg vil afvikle den automatiske Windows Update, så kommer der en meddelse op der fortæller mig, at det kun er administratorer der kan opdatere. Problemet er jo blot, at jeg jo er administrator (jeg har kun den ene computer, og jeg er ikke på noget netværk). Der kommer godt et forslag til problemløsning op, hvor Windows foreslår, at man højreklikker på "Windows Update", vælger "kør som", og vælger en adm.-konto. Så tænkte jeg jo "a ha" - så laver jeg jo blot en ny konto med alle rettigheder, og så er den prut slået..... Men næ, nej - den nægter mig stadig at besøge Windows Update.
prøv at logge ud, tryk så på Ctrl+Alt+Delete tasterne to gange, derved kommer der et login vindue for Administratorer. virker det ikke må du prøve i fejlsikker tilstand.
Normalt vil WinXP forlange at der en almindelig bruger og en Administrator profil.
Du kan f.eks. ikke oprette en profil der hedder Administrator, det tillader systemet ikke.
retaxes -> "Du kan f.eks. ikke oprette en profil der hedder Administrator, det tillader systemet ikke."
Jeg har kun én bruger på min computer og den hedder Administator! Det er rigtigt at man underligt nok ikke kan oprette en Administator-bruger under installationen af Windows XP, så i stedet skal man oprette en normal bruger med Administatorrettigheder.
Når man så kommer ind i Windows XP kan man så bare oprette en ny bruger der hedder Administator og slette den bruger man oprettede under installationen.
Du kan slette en bruger i Windows XP ved at skrive "control userpasswords2" i Start -> Kør og samme sted kan du oprette en ny bruger - Administator.
For helt at slette resterne (altså personlige indstilliger der bl.a. ligger i C:\Documents and settings) efter den normale bruger med administatorrettigheder man oprettede under installationen skal man højreklikke på Denne computer -> Vælge fanebladet Avanceret -> Trykke på knappen Indstillinger under Brugerprofiler -> Vælge den bruger man vil slette resterne efter og til sidst trykke Slet -> OK! Sådan gør man det ;o)
"Jeg har kun én bruger på min computer og den hedder Administator!" <- der skulle naturligvis stå "Administrator" - ellers ville min kommentar jo være helt forgæves :)
Jeg er logget på en konto der hedder " Niels & Anne" - som har fulde administrator rettigheder. Endvidere er der også konto der hedder "Administrator". Jeg oprettede selv sågar en ny jeg bare kaldte "Adm". Ligemeget hvilke af ovennævnte konti jeg vælger, så kommer den samme "blokering" for auto-update hver gang; grrrrr..... /%&¤#"¤""! ;o)
Fatter bjælde nu........ Nu prøvede jeg at lave en ny konto - og nu går den automatisk ind på den engelske update (og bruger Windows XP Pro DK) !!!!!!!!!!
Da ingen af svarene desværre har hjulpet, bliver jeg nødt til at lukke sprøgsmålet. Men tak for alle budene.
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.