Fjern popup ved tilslutning af netværksdrev
Når jeg tilslutter et netværksdrev fra stifinder popper der et vindue frem med indeholdet at det nytilsluttede drev.Hvordan deaktivere jeg denne pupup funktion?
Spørgsmålet har været oppe og vende for ca. et år siden - men der var ingen gode svar den gang, er der nogle som har fundet ud af noget siden?
