Den moderne arbejdsplads er i stigende grad afhængig af mødelokaler til at fremme samarbejde, men dette skift medfører også stigende sikkerhedsudfordringer.
Ikke for noget, men at fjerne ikonet, slår jo ikke funktionen fra. Alt hvad du sletter smutter jo stadig i papirkurven, selv om du har fjernet ikonet.
Så ved blot at fjerne ikonet, har du ironisk nok fjernet din mulighed for at tømme den.
Du skulle først have været inde i egenskaber og have slået funktionen fra, så hvis ikke du har fået det, vil der (som standar) nu ligge 10% affald, som du ikke kan komme af med, men som blot ligger og fylder på dit HDD.
ole madsen----- dte har jeg gjort, det er altid det først jeg gør når jeg instaler windows. for jeg hader den skide papirkurv, så bare rolig, jeg har styr på det!
:-) - så er der jo ingen problemer. Det andet havde jo været uleldigt.
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.