Avatar billede fqthjoe Nybegynder
01. september 2003 - 13:01 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Disable auomatisk søgning share i arbejdsgruppe.

Hej eksperter
Har en del xp'er + andre O/S i en arbejdsgruppe, og oplever at XP'erne går ud og søger after hvad der er delt i arbejdsgruppen og smider det ind i "DenneComputer", kna man ikke disable denne funktion. ?

vh thjoe
Avatar billede tonnybrandt Nybegynder
01. september 2003 - 13:04 #1
Avatar billede fqthjoe Nybegynder
01. september 2003 - 13:52 #2
yes. lige det. danke :-)
Avatar billede tonnybrandt Nybegynder
01. september 2003 - 13:53 #3
Bitte :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester