22. oktober 2003 - 00:50Der er
22 kommentarer og 1 løsning
HD diskplads flipper ud!
Hej Eksperter
Jeg sidder her stille og roligt og ser en film, og efter jeg har set den finder jeg ud af at den skal slettes fordi der skal være plads til noget andet på mit drev. Da jeg har slettet filen (700mb) og fjernet den fra papirkurver også, ser jeg på diskpladsen. Der er stadig kun 73 mb ledigt! Hvad er det for noget, og hvordan kan jeg lave det?
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Jeg har prøvet at slette 3 film nu (2 af dem er på 2 cder, dvs ca. 1350 mb) og der sker stadig ikke noget med diskpladsforholdene! Jeg har kørt diskoprydning på samtlige drev jeg har, og der sker stadig ikke noget. Når jeg sletter filmene plejer jeg at bruge shift+del så filmen ikke først blíver ledt over i papirskurven... Nu kommer jeg til at tænke på noget... Kan Norton Antivirus have noget med det at gøre?
man vælger simpelthen bare "kør" -> skriver "cmd". i dospromten smutter man så blot hen til der hvor filen ligger og skriver del film.avi hvis den altså hedder film.avi - eller som jeg, da filmen havde et meget langt navn, skrev jeg bare del *.avi (det var den eneste avi fil der).
Så var filen væk - ikke engang smidt i papirkurven!! Uden problemer - uden noget som helst!!
altså..sørg for at filerne er slettet, enten i dos, eller på anden vis, slet temp, cookies, temporary internet files, papirkurv, ryd evt listen i menuen start. kør scandisk og defragmenter. og helst alt med system gendannelse slået fra, og Norton.
Med Noron Antivirus, skal alle filer slettes 2 gange fra din Skraldespand (kan dog slåes fra). Højreklik på din skraldespand og vælg delete norton secured files (eller sådan noget) - så skulle det være væk !
Eller hvad med systemgendannelse, er det slået fra. For eller sletter den ikke filen med det samme, hvis du nu fortryder! Højreklik på 2denne computer" og vælg system gendannelse eller "system restore" og slå den fra, så er du ude over det. Men så kan du jo ikke gendanne systemet hvis der sker en fejl!
De er helt fortjent... Jeg havde misforstårt noget af det du har skrevet, og har fundet ud af det nu... Du fortjner dem fuldt ud.
Mange tak for hjælpen
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.