23. oktober 2003 - 12:38Der er
12 kommentarer og 1 løsning
Fjern "shut down" og "restart" fra terminalserver
Hej,
jeg har hørt at det kan lade sig gøre at fjerne mulighederne "shut down" og "restart" fra brugere af terminalserveren. Såldes at de når de vælger "luk" kun kan vælge "log off" og "disconnect".
Jeg vil gerne gøre dette for at sikre at ingen "kommer til" at genstarte, eller endnu værre: slukke, serveren ved en fejl.
Brug af AI afslører de svagheder, virksomheder allerede har opbygget gennem års cloud-transformation, nye SaaS-løsninger og fragmenterede sikkerhedssystemer.
Brugerne vil ikke have muligheden for at lukke ned og genstarte hvis de kun er medlem af gruppen "users". Det er kun administratore, som har mulighed for at vælge de to tung.
Jeg kan ikke helt lide idéen om at fjerne muligheden for alle, for hvad så når der ér brug for at genstarte?
Mht. brugerrettigheder er den gal der, men hvis en bruger kun er medlem af Domain User og User, så kan han ikke logge ind på terminalserveren? Jeg får en besked der siger "The local policy of this system does not permit you to logon onteractively". Er der så en anden indstilling der skal ændres?
hvis du markerer den polecy det drejer sig om kan du klikke på properties, derinde klikker du på fanebladet securety, her kan du add den gruppe eller bruger du vil have politikken til at virke på ved at hakke af i aply polecy. Gå tilbage og marker din polecy igen vælg edit i Userconfigurations skal du vælge Administrative template klik på plusset ved windows components klik på mappen startmenu % taskbar herinde som nummer 13 på listen finder du disable and remove shut down command. højreklik på den vælg properties og enable, så er du kørende.
Jeg har nu det problem at det også slår igennem på deres egne PC'ere. Det er selvfølgelig underforstået at når de logger på domænet så får folk de rettigheder jeg lige har ændret, og luk-knappen fjernes. Jeg ville bare gerne at dette kun skete når de logge på Terminalservicen? Når folk nu logger på domænet fra deres arbejdsplads, så fjernes luk-knappen også der... Kan man gøre noget smart, eller er folk nødt til enten at have 2 logins, eller holde fingrene fra luk-knappen når de er på terminalserveren?
du skal så fjerne politikken far dine nuværende brugere og tilføje dem på terminalserver profilen, så skulle det virke
Mvh Glenn
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.