Hvordan udmelder man XP pro maskine fra et W2K domæne, så man stadig bevarer indstillinger m.m. Ønsket er at køre op mod en W2K server og kun bruge denne som filserver da der kun kører 6 XP pro og 2 W98SE maskiner på netværket. Jeg har fået af vide at det bedst kan svare sig at køre som enkelte arbejdsstationer op mod server. Evt. en vejledning.
Der bliver investeret massivt i AI. Teknologien er mere tilgængelig end nogensinde, og ambitionerne er høje. Alligevel oplever mange virksomheder, at resultaterne udebliver.
Inden du melder maskinen ud 1) Kør "Files and Settings Transfer Wizard" fra Accessories -> System Tools 2) Meld maskinen ud ved Control Panel -> System -> Computer Name -> Change. Her flytter du over i workgroup. 3) Efter disse to skridt opretter du en ny bruger fra administrator konto. 4) Log ind med den nye bruger og kør programmet fra punkt 1. Denne gang importerer du bare i stedet.
For mig lyder det som at du vil nedlægge dit Domain. Det kan jeg ikke anbefale. Overhovedet ikke. Du bør istedet gøre gavn af mulighederne for SUS (System Update Service,) Central Antivirus opdateringer, styring af rettigheder e.t.c
Jeg har også svært ved at se, at du skulle vinde noget ved at nedlægge dit domæne. Du siger, at du har fået at vide, at det bedst kan svare sig at køre som enkelte arbejdssattioner op mod serveren. Hvad ligger der i det?
Jeg vil prøve forslag fra mufoxe - vender tilbage med resultatet - forløbig tak
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.