Avatar billede jensendk Nybegynder
06. januar 2004 - 13:26 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Bulk raw import i CS

Hejsa

Er på opgave for firmaet, og kender ikke ret meget til PS. Har nu ca  70 billeder i raw fra et digitalkamera. De skal konverteres. Kan man gøre det nemt uden at skulle gøre det manuelt? Et script eller noget? Vil være ked af a skulle åbne alle manuelt..

Jens
Avatar billede spe Nybegynder
06. januar 2004 - 14:17 #1
Ja,Find actionpaletten frem og start en ny action/handling. Åben et af billederne foretag de nødvendige justeringer gem i andet format(du må IKKE give billedet et nyt navn). Stop indspilningen og luk billedet. Du har nu indspillet de handlinger der skal til.
Læg alle billeder i samme mappe. Lav en ny mappe til de konverterede billeder.
Vælg File->automate->Batch. I dialogboksen vælger du den action du lige indspillede, den mappe dine raw-er ligger i og den mappe de "nye" billeder skal placeres i og klik ok nu foretager Photoshop resten.
Avatar billede jensendk Nybegynder
06. januar 2004 - 14:20 #2
Tnx, det er jo nemt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester