Sletning af gammel session!
Hvis jeg har lavet en session, og man bare lukker ned for hele min side, så kører ens session stadigvæk!Kan jeg lave så den automatisk bliver slettet efter 5 minutter, når man bare lukker min side ned uden at trykke på "Logaf" ?
