30. januar 2004 - 15:53Der er
4 kommentarer og 1 løsning
Synkronisering mellem arbejdsstation og server
Man kan sætte et medlem af et domæne til at synkronisere med en mappe på serveren. Det vil så sige at man kan arbejde online, og når man igen er online synkroniserer de.
Serveren er død.. Hvad nu?
Domainet skifter så navn, og nu kan den "nye" bruger ikke længere åbne sine gamle dokumenter. Hvad gør jeg?
Jeg kan se hvor store filerne har være og se at det har heddet Z:\ på workstation, men jeg kan ikke kopiere dem eller åbne dem. Er der et sted i windows hvor disse ligge??? Jeg har prøvet at søge (også efter skjulte filer).
Der bliver investeret massivt i AI. Teknologien er mere tilgængelig end nogensinde, og ambitionerne er høje. Alligevel oplever mange virksomheder, at resultaterne udebliver.
Hejsa Pas lige på dette og tænk dig godt om og læs : Kør en "Disk Cleanup" Klik på "offline files" og så "view". Der burde de være! Så kan du kopiere dem over i en ny mappe! Pas på IKKE at trykke "OK" Så er de væk....
Jesperblom : Jeg har ikke prøvet en disk cleanup. Det gør jeg mandag morgen. Men jeg kan sagtens se filerne, også størrelsen af disse filer, problemet af at jeg ikke kan åbne disse. Hvis jeg prøver at kopiere dem, får jeg at vide at adgangen er nægtet.
Webcom: Jeg har ikke fået backup af lige præcis disse filer... Jeg kan ikke ændre navnet, da det er domæneserveren.
Jeg kan godt lave en mappe der hedder det samme, selvfølgelig, men hvordan får jeg så rykket synkroniseringen via PGO? Den kender jeg ikke..
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.