Deaktivere "undlad at sende" besked til microsoft?
Hvis man afslutter et program, kommer der den der fejlbox frem, om man vil se logfil/undlad at sende osv.Den har jeg haft deaktiveret før - men hvordan gør man?
Håber I ved hvilken box jeg mener (windows XP)
