kle Praktikant
25. marts 2004 - 18:12 Der er 2 kommentarer

Systemgendannelse har fjernet dokumenter på skrivebordet

HJÆÆÆÆÆLP!!! Efter at jeg brugte systemgendannelse i XP (home edition) forsvandt nogle vigtige dokumenter som jeg havde til at ligge på skrivebordet... :( Prøvede så at gå tilbage via systemgendannelse igen, men de kom ikke tilbage af den grund... Er det muligt at få den tilbage?? Og i så fald hvordan??
halifax Nybegynder
25. marts 2004 - 20:38 #1
Hmmm...  Læren her må være, at man ikke (eller undtagelsesvis) ligger filer på skrivebordet, men "nøjes med" at have en genvej på skrivebordet til originalfilen. Derfor: har du tjekket om filen(erne) ligger under
Dokuments & Settings\brugernavn\Skrivebord

således at det kun (lad os håbe) er genvejene til filerne, som er forsvundet. Eller tjekket om filen(erne) ikke skulle ligge i et mere hensigtsmæssigt bibliotek end Skrivebord?
kle Praktikant
25. marts 2004 - 21:02 #2
Har tjekket om den ligger der, men desværre uden held. Jeg har prøvet at søge efter filen og fandt den da også delvis --> før da den lå på skrivebordet var det et dokument oprettet i word, men det jeg fandt frem til når jeg søgte computeren igennem var at det var blevet en internetgenvej som lå under mappen "Denne computer".. Når man holder musen hen over filen viser den da også den forhenværende rigtige sti - altså den på skrivebordet og når den åbnes åbner den word op men med den meddelse at filen ikke kunne findes.
Er det helt umuligt at gendanne dette dokument eller på anden vis få det frem??
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.