I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Når/hvis du ikke kan slette kontoen (navnet) tyder det på, at du logger ind med navnet på "ham der ejede computeren før". Troede du havde oprettet din egen brugerkonto med eget navn.
Under Hjælp "Slette din egen konto" står: Du ved sikkert allerede, at det kun er administratorer, der kan slette brugerkonti. Men selvom du er administrator, kan du ikke slette dig egen konto. Du er nødt til at bede en anden bruger med en administratorkonto om at gøre det for dig.
Hvis der ikke er andre ad konti på computeren, skal du først ændre en andens kontotype til "Administrator" og derefter bede denne bruger om at slette din konto.
Det sikrer, at der altid er mindst én bruger med administratorkonto, som kan styre alle brugerkonti og foretage ændringer for hele systemet." Citat slut.
Såfremt du er oprettet i eget navn med adm.rettigheder skulle der ikke være noget i vejen for at kunne slete "ham der ejede computeren før".
Såfremt du ikke er oprettet med disse rettigheder, kan du nemt få problemer, for hvem er så administrator på den? Logger du på med den andens brugernavn, eller....? Har du fået password til hans bruger? Og til Administratorkontoen? Ellers bør du få det.
Går ud fra du på legal vis har erhvervet computeren fra "ham der ejede computeren før".
En anden mulighed for at få "ham" væk er at foretage en total ominstallering af XP. Du har vel fået XP cd'en, licensbevis og cd-key?
Nu kan jeg se ideen i det. Jeg har oprettet en ny account som administrator. Men hvordan beholder jeg så mine rigtig mange mapper osv. der ligger på desktoppen og andre steder osv. Og er f.eks opera browsoren stadig der, hvis jeg sletter den gamle administrator profil?
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.