Avatar billede rzj Nybegynder
04. februar 2005 - 13:46

Webcam transmission UDEN VoIP/chat ?

Hej E's
Jeg er ved at blive vanvittig. Jeg anvender IP telefoni vhja. Musimi (www.musimi.dk). Det er rigtig funky - virker bare.

Nu skal jeg så kommunikere med min kollega (anvender også musimi)og jeg har besluttet mig for at benytte mig af muligheden for også at anvende et Webcam. Nu er det bare sådan at jeg ikke kan finde ud af hvordan vi transmiterer billeder uden at anvende MSN, Windows Messenger, Yahoo osv osv.

Alle de "smarte" features disse programmer tilbyder har jeg slet ikke brug for. Jeg skal "bare" sende og modtage billeder fra webcameraerne !?
Messenger starter automatisk en eller anden guide op hvor jeg skal indstille lyd og en masse andet pjat. Det har jeg ikke brug for. Jeg har heller ikke brug for at selvom jeg skruer ned for Messengers microfon, så kan jeg alligevel høre forskel gennem mit andet IP telefoni software (X-lite).

Hvordan transimiterer jeg webcam billeder (P2P) uden at anvende Messenger, Yahoo osv. ? Eller alternativt: Hvordan slår jeg lyd/chat-funktionerne fra i Messenger så programmet kun transmitere billedet ?

Håber dette er den rigtige kategori eller si' til.
/Raz
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester