13. marts 2005 - 16:51Der er
6 kommentarer og 1 løsning
Safe Guard Easy
Jeg har sat min computer igang med at kryptere hele min harddisk.. Men nu har jeg fortrudt og vil godt stoppe den, da det tager ca. 10 timer endnu.
Jeg har fået lukket den, så jeg ikke kan se den på min proceslinie mere.
Men når jeg trykker CTRL-ALT-DEL så kommer der en "side" frem hvor jeg kan se min baggrund og så hvilken bruger jeg er logget på osv. Og ved siden af den, der kører krypteringen stadig, altså den er stadig igang.
Kan jeg ikke lukke den på nogen måde, eller skal jeg vente til den har krypteret, og så kan jeg slette det?
Den moderne arbejdsplads er i stigende grad afhængig af mødelokaler til at fremme samarbejde, men dette skift medfører også stigende sikkerhedsudfordringer.
Tænk på din harddisk som en gammel LP - SafeGuard Easy starter i det inderste spor, og krypterer indtil den når det yderste. Den holder styr på, hvor langt den er nået, så hvis du genstarter PC'en eller slukker den, så kan den blot fortsætte hvor den nåede til.
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.