want2learn Nybegynder
10. april 2005 - 20:26 Der er 8 kommentarer og
2 løsninger

rejse forum

synes ikke at kunne finde nogle danske rejse forum hvor andre kan give råd mm. til hvad man evt kan se når man nu skal ud at rejse.

vi havde tænkt på en tur langs den fransk/tyske grænse ned til italien men vil gerne finde ud af hvad skal vi se og hvor kan man overnatte mm.

nogle der kan hjælpe med nogle gode sider hvor de kan give en sådan information/rådgivning !?
bufferzone Praktikant
10. april 2005 - 20:31 #1
Brug noget tid på Lonely planet

http://www.lonelyplanet.com/
edvardj Novice
10. april 2005 - 22:16 #2
sharkman Nybegynder
10. april 2005 - 22:53 #3
sharkman Nybegynder
05. april 2006 - 23:28 #4
Tak for points..
Jeg har selv kørt en tilsvarende tur et par gange, og vi har dels overnattet i vores lille telt eller også har vi fundet et "Zimmer" eller en landevejskro undervejs. Jeg plejer at gå på biblioteket og låne relevant materiale til forberedelse af turen, f. eks. de små, fikse "Turen går til.." eller lignende.
nielspt Nybegynder
15. januar 2009 - 08:27 #5
Selvom tråden er meget gammel, findes interessen vel stadig :-)
Tjek www.godtur.dk - en side jeg har sat op, bl.a. med lidt hjælp fra eksperten af og til.

/Niels
rejsetosse Nybegynder
03. september 2013 - 11:44 #6
Hvis du ønsker en helt anderledes ferie kan jeg klart anbefale dig at tage på ferie på grønland. der er utal af muligheder, ikke mindst er deres fiskeri en kæmpe oplevelse, men der er meget andet du kan udforske den flotte natur på grønland. eller sågar tage en tur på heliski hvor du bliver droppet på toppen af et bjerg også bare skier hele vejen ned til bunden. tag eventuelt et kig her http://www.greenland.com/da/

håber du kommer afsted, for det gør jeg! :-)
Jackpo Nybegynder
06. december 2013 - 23:09 #7
Many danish forums are available where we can discuss buy I found http://www.godtur.dk and http://www.rejsestart.dk i have using these forums from the past three years to know what actually travelers demand while they are on tour to another counteries.
From: http://www.denmarkcarsrental.com
mariadanmark Nybegynder
19. maj 2014 - 20:43 #8
Jeg er sådan set enig i, at der ikke findes så mange fora, der favner det hele, men alt efter hvor det er du skal hen, så findes der altid en masse info om det. Jeg har altid bare googlet, og er tit endt på Turen Går Til eller Lonely Planet, som også allerede er blevet nævnt. Selvom det lyder lidt mærkeligt, så har jeg faktisk flere gange brugt www.65-ferie.dk - når jeg har skulle finde info om destinationer, jeg har skulle besøge i Frankrig.

Det er så vidt jeg ved et rejsebureau for ældre mennesker (deraf navnet), hvilket ikke lige er en kategori jeg tilhører endnu, men på den anden side, gider jeg heller ikke ferie, hvor det bare handler om at ligge ved stranden, så hellere få lidt kultur og indhold, og der er gamle mennesker tit bare bedst. Så kig forbi, jeg tror også du kan finde noget du kan bruge til noget.
Solrejsen Nybegynder
24. august 2015 - 20:50 #9
Mia Praktikant
11. oktober 2018 - 15:18 #10
Det er rigtigt nok, at det kan være svært at finde gode rejseforums, hvor man kan stille andre spørgsmål omkring planlægning af rejser mm.

Det vi plejer at gøre, er at tjekke internettet igennem, for der findes virkelig meget god information derude :-) Vi har planlagt mange udenlandsrejser den vej, og kan kun anbefale dig at gøre det samme. Et fint eksempel på en rejseside er http://backpackingtheworld.dk/ - her kan du finde tips til lidt af hvert, og den bliver hele tiden opdateret med nye tips og råd.

Jeg håber, det kan hjælpe dig lidt på vej :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Alt afhænger af en håndfuld røde mapper, hvis Novozymes bliver ramt af et hackerangreb: ”Sikkerhed har i mange år været en flok gamle mænd, der siger nej. Den tid er forbi”
Der er ikke kritiske data som i fremtiden ikke skal være tilgængeligt online. Sådan lyder forudsigelsen fra Novozymes' it-sikkerhedschef, der mener, at it-sikkerhed skal bevæge sig væk fra at være sure mænd, der bare siger 'nej'.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.