want2learn Nybegynder
10. april 2005 - 20:26 Der er 8 kommentarer og
2 løsninger

rejse forum

synes ikke at kunne finde nogle danske rejse forum hvor andre kan give råd mm. til hvad man evt kan se når man nu skal ud at rejse.

vi havde tænkt på en tur langs den fransk/tyske grænse ned til italien men vil gerne finde ud af hvad skal vi se og hvor kan man overnatte mm.

nogle der kan hjælpe med nogle gode sider hvor de kan give en sådan information/rådgivning !?
bufferzone Praktikant
10. april 2005 - 20:31 #1
Brug noget tid på Lonely planet

http://www.lonelyplanet.com/
edvardj Novice
10. april 2005 - 22:16 #2
sharkman Nybegynder
10. april 2005 - 22:53 #3
sharkman Nybegynder
05. april 2006 - 23:28 #4
Tak for points..
Jeg har selv kørt en tilsvarende tur et par gange, og vi har dels overnattet i vores lille telt eller også har vi fundet et "Zimmer" eller en landevejskro undervejs. Jeg plejer at gå på biblioteket og låne relevant materiale til forberedelse af turen, f. eks. de små, fikse "Turen går til.." eller lignende.
nielspt Nybegynder
15. januar 2009 - 08:27 #5
Selvom tråden er meget gammel, findes interessen vel stadig :-)
Tjek www.godtur.dk - en side jeg har sat op, bl.a. med lidt hjælp fra eksperten af og til.

/Niels
rejsetosse Nybegynder
03. september 2013 - 11:44 #6
Hvis du ønsker en helt anderledes ferie kan jeg klart anbefale dig at tage på ferie på grønland. der er utal af muligheder, ikke mindst er deres fiskeri en kæmpe oplevelse, men der er meget andet du kan udforske den flotte natur på grønland. eller sågar tage en tur på heliski hvor du bliver droppet på toppen af et bjerg også bare skier hele vejen ned til bunden. tag eventuelt et kig her http://www.greenland.com/da/

håber du kommer afsted, for det gør jeg! :-)
Jackpo Nybegynder
06. december 2013 - 23:09 #7
Many danish forums are available where we can discuss buy I found http://www.godtur.dk and http://www.rejsestart.dk i have using these forums from the past three years to know what actually travelers demand while they are on tour to another counteries.
From: http://www.denmarkcarsrental.com
mariadanmark Nybegynder
19. maj 2014 - 20:43 #8
Jeg er sådan set enig i, at der ikke findes så mange fora, der favner det hele, men alt efter hvor det er du skal hen, så findes der altid en masse info om det. Jeg har altid bare googlet, og er tit endt på Turen Går Til eller Lonely Planet, som også allerede er blevet nævnt. Selvom det lyder lidt mærkeligt, så har jeg faktisk flere gange brugt www.65-ferie.dk - når jeg har skulle finde info om destinationer, jeg har skulle besøge i Frankrig.

Det er så vidt jeg ved et rejsebureau for ældre mennesker (deraf navnet), hvilket ikke lige er en kategori jeg tilhører endnu, men på den anden side, gider jeg heller ikke ferie, hvor det bare handler om at ligge ved stranden, så hellere få lidt kultur og indhold, og der er gamle mennesker tit bare bedst. Så kig forbi, jeg tror også du kan finde noget du kan bruge til noget.
Solrejsen Nybegynder
24. august 2015 - 20:50 #9
Mia Praktikant
11. oktober 2018 - 15:18 #10
Det er rigtigt nok, at det kan være svært at finde gode rejseforums, hvor man kan stille andre spørgsmål omkring planlægning af rejser mm.

Det vi plejer at gøre, er at tjekke internettet igennem, for der findes virkelig meget god information derude :-) Vi har planlagt mange udenlandsrejser den vej, og kan kun anbefale dig at gøre det samme. Et fint eksempel på en rejseside er http://backpackingtheworld.dk/ - her kan du finde tips til lidt af hvert, og den bliver hele tiden opdateret med nye tips og råd.

Jeg håber, det kan hjælpe dig lidt på vej :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk webshop åbner igen efter to måneders nedbrud efter hackerangreb: "Det er ikke nogen billig beslutning"
Bahne.dk har været nede siden nytår efter at være blevet ramt af et hackerangreb. Om to uger kan direktøren igen åbne siden, men ved stadig ikke med sikkerhed, hvorfor siden blev ramt.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Derfor er manglende fokus på print-sikkerhed en trussel for virksomheder
Selvom it-truslerne er stigende, så følger indsatsen på hardware-fronten ofte ikke trop. Mere end noget andet sted, gør dette sig gældende med printere. Men er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko.