Avatar billede ktjmedia Nybegynder
30. maj 2005 - 03:29 Der er 17 kommentarer og
1 løsning

Kan det virkelig passe??

jeg havde lidt problemer med at finde det rigtige sted at poste dette indlæg.

jeg er stødt på denne hjemmeside http://playoffsoft.com/index.php

men jeg aner ikke om det er sikkert at købe noget hos dem, og om det overhovedet kan passe at man kan få det så billigt som man kan.

fx kan man få windows XP pro for $69.95 og
Adobe Photoshop CS2 V 9.0 for samme pris

håber nogen kan hjælpe og måske er der nogen som ved hvem man egentlig kan spørge om sådan noget.

mvh kim johansen
Avatar billede roenving Novice
30. maj 2005 - 04:43 #1
Ser godt nok mustiskt ud, når man kan spare $3500 ...
Avatar billede james_t_dk Juniormester
30. maj 2005 - 06:31 #2
Tvivler på at det er lovligt. Men man kan jo bare spørge Adobe og Microsoft......
Avatar billede boxer Praktikant
30. maj 2005 - 07:50 #3
Det er billigt???
En af grundene ser ud til at være at man selv downloader de programmer man køber. Bare det gør at der kan sælges meget billigt.

Men som James skriver, kan du sende linket til microsoft og høre hvad de siger. Det er faktisk et af de tilbud der er for billigt til at være sandt.
Avatar billede ktjmedia Nybegynder
30. maj 2005 - 08:23 #4
jamen så vil jeg da lige prøve at sende linket til microsoft, og så vender jeg tilbage med et svar på denne sag.
Avatar billede screem_brille Novice
30. maj 2005 - 08:29 #5
tror ikke på det er en lovlig side.
Avatar billede ktjmedia Nybegynder
30. maj 2005 - 08:34 #6
man ved aldrig, nu har jeg skrevet til både adobe og microsoft... og så må vi se hvad de siger.
Avatar billede screem_brille Novice
30. maj 2005 - 08:39 #7
Jeg er 100% sikker på siden er ulovlig, en Windows 2003 enterprise edeition til 69$ ja right, det er FOR billigt.
Avatar billede screem_brille Novice
30. maj 2005 - 08:42 #8
og det er også umuligt at finde ud af noget om firmaet på deres side, hverken adresser eller telefon numre er (umiddelbart) at finde.
Avatar billede ktjmedia Nybegynder
30. maj 2005 - 08:53 #9
ja men nu må vi se hvad microsoft og adobe siger.

jeg har fået sådan et tilbud engang før, ture bare heller ikke dengang.

men nu vil jeg finde ud af om det kan passe
Avatar billede spif2001 Nybegynder
30. maj 2005 - 09:01 #10
lad os høre hvad du finder ud af :)
Avatar billede bjornicle Nybegynder
30. maj 2005 - 09:12 #11
Domainet er registreret for 7 dage siden og de er spammere, ergo kan du godt regne med at det er ulovlig software :)
Avatar billede screem_brille Novice
30. maj 2005 - 09:17 #12
bjornicle siger næsten sig selv, de priser ER for lave til det kan være sandt, så ens alarm burde automatisk ringe, uden man var i tvivl synes jeg
Avatar billede spif2001 Nybegynder
30. maj 2005 - 09:19 #13
ja men tænk nu hvis....  ;)
Avatar billede james_t_dk Juniormester
30. maj 2005 - 10:06 #14
http://playoffsoft.com/terms.php

2.3. You cannot register the software with the manufacturer and updates are available not for all the products;
2.4. You do not receive printed license documentation;
Avatar billede bjornicle Nybegynder
30. maj 2005 - 10:11 #15
Jeg syntes det er meget sjovt at man kan koebe redhat 9.0 til download, for kun $70, det er da et roeverkoeb ! :)
Avatar billede james_t_dk Juniormester
30. maj 2005 - 10:49 #16
bjornicle>> Redhat koster, Fedora er gratis:

http://www.redhat.com/apps/download/

The Linux standard. For businesses, governments, or other users looking for stable, supported, and certified Linux. Available for immediate download starting at $179.
Avatar billede bjornicle Nybegynder
30. maj 2005 - 10:56 #17
redhat 9.0 koster ikke noget, redhat enterprice koster ja, og 9.0 er en del versioner siden ;)
Avatar billede ktjmedia Nybegynder
01. juni 2005 - 09:57 #18
så nu har jeg fået svar fra microsoft omkring hjemmesiden, dette var hvad de svarede:

Her er helt klart tale om piratkopier af vores produkter, alene prisen fortæller at tilbudet er for godt til at være sandt og derfor med stor sandsynlighed ikke lovligt. I denne sammenhæng henvises til flg. side for mere information om emnet:
 
http://www.microsoft.com/danmark/security/articles/spam_billigsoftware.asp.
 
Mange tak fordi du underrettede Microsoft om problemet. Jeg sender informationen videre til vores afdeling for bekæmpelse af piratkopiering, som vil se nærmere på sagen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester