Avatar billede ravn1 Nybegynder
22. juni 2005 - 22:15 Der er 3 kommentarer

Smart måde at teste Internet Stabilitet på?

Hej.
Jeg har lige fået fiberbaseret bredbånd i min bebyggelse (Fra ComX). Jeg har købt en 6/6 mbit linie som jeg nu har haft i en måned. Hastigheden er super, den kører som en 10mbit linie op og ned(ca 1.25 mB/s). Ping tiderne virker også ganske gode når jeg spiller - Eksempelvis når jeg spiller Natural Selection(Half-Life mod ting ligesom Counterstrike) på fx Surftown.dk´s servere har jeg en ping på mellem 8 og 15. Før lå jeg vel på 25-60(så vidt jeg husker) i Ping når jeg spillede på min 1024/512 ADSL forbindelse fra Cybercity - på samme server.

Alligevel er der ridser i lakken... for ca hver 3 min(ikke fast) så ryger forbindelsen. Fx når jeg spiller, står jeg pludselig fast(som hvis jeg rev kablet ud), dette er dog kun i 3-5 sekunder og så fortsætter jeg som altid i spillet(jeg når altså ikke at pinge ud). Samtidig ryger jeg nogle gange også af messenger når det sker...

Mit spørgsmål til jer er så: Hvordan kan teste min forbindelse, gerne således at jeg kan dokumentere det til min ISP, og høre om de ikke nok vil fikse det - for det er VILDT ærgeligt når både hastighed og ping er i top, at der så er 5 sek lag hver 3. min.

Jeg kan desværre ikke selv komme på noget, udover at sætte den til at pinge en forbindelse i en længere periode, men er vist ingen holdbar metode :)
Avatar billede jens_bach Nybegynder
22. juni 2005 - 23:04 #1
det er nok det jeg ville gøre, altså at pinge din next hub address og fx ns.tele.dk bare for og se om du får nået udslag. ?

elders kan du prøve og belaste linjen 100 % hele tiden og logge hastigheden.
Avatar billede ravn1 Nybegynder
23. oktober 2008 - 10:29 #2
Lukker...
Avatar billede ravn1 Nybegynder
23. oktober 2008 - 10:32 #3
Det hjalp iøvrigt at jeg satte en router til mellem NT-Boksen og min computer - så jeg tror måske det var grundet andre folks DHCP servere der lavede rod i sagerne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB