Synkronisering slået fra
Hej..Jeg står og skal sætte en server op med tilhørende 40 klienter. Men jeg har et problem, jeg kan ikke få slået synkronisering fra på klienterne. Alle klienter vil når der bliver logget af, synkronisere sig med serveren, og hvis jeg slår det fra i default profilen så er det stadig sat til når en bruger logger ind.
Jeg kører med windows XP på klienterne.
Mit profil system er lavet sådan at alle profil oplysninger ligger på klienten, altså under default user, og så henter den kun brugernavn, kode og gruppe politik fra serveren.
Jeg håber nogen kan hjælpe med dette problem, da hele netværket gerne skulle være klar hurtigst muligt...
