Avatar billede cr Nybegynder
19. oktober 2005 - 23:39

comclass i c# 2005 express på den letteste måde?

Hej

Jeg har hentet mig en c# 2005 express beta 2 for at lege lidt rundt med det.

Jeg har brug for at kunne lave en dll som indeholder en comclass da det meste af det kode jeg skal lave skal kunne bruges fra navision (og den forlanger com eller vil den ikke æde mine dll'er)

Indtil nu har jeg kun erfaring med at lave dette fra VB .net og her er det ikke svært at lave en dll som indeholder comclass da der findes en wizard. Denne kan jeg ikke finde i C# og spørgsmålet er så hvordan laver jeg lettest en comclass dll? Jeg er ikke klog nok til at lave den selv fra bunden så hvis der findes en wizard eller noget ville det rede min dag. Jeg har fundet en som har lavet en wizard til c# 2003 men den virker ikke på min nye version :(

Alle tips til hvordan jeg skal lave en sådan DLL i C# 2005 ville hjælpe mig, også gerne links.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester